top of page

Grow Your Vision

B2Bloom 

Custom pakket

Wil jij het beste uit jouw team halen? Ben je op zoek naar een maatwerk oplossing om de groei en het welzijn van je medewerkers te ondersteunen? Dan zijn de B2Bloom pakketten iets voor jou!

De B2Bloom pakketten zijn aangepaste trajecten die gebaseerd zijn op een 360° aanpak. Dat betekent dat we kijken naar alle aspecten die invloed hebben op de prestaties en het geluk vanjouw team, zoals de individuele competenties, de onderlinge relaties, de organisatiecultuur en de marktomstandigheden.

Na een intakegesprek waarin we de situatie, behoeften en doelen in kaart brengen, stellen we een voorstel op voor een B2Bloom pakket op maat van jouw team en bedrijf. Dit kan bestaan uit verschillende onderdelen, zoals workshops, 1:1 coaching en conflictmanagement. We stemmen de inhoud, de duur en de frequentie van de interventies af op jouw wensen en budget.

De B2Bloom pakketten zijn een effectieve manier om jouw team te helpen groeien en bloeien. Ze dragen bij aan het versterken van de individuele en collectieve capaciteiten, het verbeteren van de communicatie en samenwerking, het oplossen van conflicten en spanningen, het vergroten van de betrokkenheid en motivatie, en het creëren van een gezonde en inspirerende werkomgeving.

Wacht niet langer en vraag nu jouw B2Bloom pakket aan! Neem contact met ons op voor meer informatie of om een intakegesprek te plannen. Wij staan klaar om jou en je team te begeleiden naar meer succes en voldoening!

Team Building Session

Kick-off &
growth events

At the live events we kick-off and end the 12 week challenge in a fun, educational and sporty manner. Your employees will get to know themselves and eachother a little better and get all the practical information to bloom during the challenge

IMG-20220917-WA0059.jpg

Weekly teamcalls

In the weekly teamcalls we provide knowledge, tasks and hot-seat coaching to increase the growth of each member of the team. 

Knowing yourself, your habits, what health and wellbeing is all about gives the perfect soil to seed for growth!

Image by Le Buzz Studio

Healthy habits accountability

During the 12 week challenge we will build new habits together to increase our health & wellbeing.

As a team you'll keep eachother accountable and get group tasks to do during the week. By doing so you as a team will create a stronger connection and a healthy business culture

IMG-20220917-WA0065.jpg
bottom of page